Általános szerződési feltételek

 

1. Az általános szerződési feltételek (továbbiakban: ÁSZF) alapfogalmai

 

1. 1. A szolgáltató és adatai

 

Név: Moneyservices Trading Kft.

Cégjegyzékszám: 20-09-071802

Adószám: 23438970-2-20

Székhely: 8800 Nagykanizsa, Kórház u. 14

E-mail cím: kapcsolat@masteszta.com

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78939/2014


2. Weboldal Szerződési Feltételek célja


2. 1. Az ÁSZF közzététele

Az ÁSZF Felhasználó által történő elfogadása a masteszta.com (továbbiakban: weboldal) szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Felhasználó a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

 

2. 2. Az ÁSZF hatálya

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg a szolgáltató a weboldal szolgáltatást biztosítja.


 

3. A Weboldal-szolgáltatás

A Szolgáltató a Felhasználó részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a weboldal szolgáltatást.


3. 1. A Weboldal-szolgáltatás területi hatálya

A Szolgáltató által fenntartott kezelői felület az Internet sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. 


 

4. A Weboldal Szerződés létrejötte és módosítása


4. 1. Regisztráció

A termékvásárlás, szolgáltatás igénylése a regisztrációs adatlap kitöltésével veszi kezdetét. A szolgáltatót a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért, felmerülő pluszköltségért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Felhazsnáló a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely, nem a Szolgáltatónak
felróható okból hozzáférhetővé válik.


 

5. Adatvédelem, adatbiztonság


5. 1. Adatvédelmi Nyilatkozat

A Weboldal internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan szolgáltatások (online vásárlás, kedvenc receptek kigyűjtése, hirdetés feladása, egyéb funkciók), amelyeknek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak megadása.


5. 2. Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a Felhasználó bejelentkezés után a Bejelentkezés / Személyes menüpont alatti Személyes adatok alatt bármikor megváltoztathatja. Felhasználó adatainak törlését a Kapcsolat oldalon megadott elektronikus levelezési címen kérheti.


5. 3. A regisztráció törlése

A regisztráció törlését a regisztráló a "Kapcsolat" menüpont alatt található elektronikus levélcímen kérheti.


 

6. Biztonság és felelősség kizárása


6. 1. Biztonság

Weboldal biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

A Weboldalon való vásárlás, szolgáltatás igénylés feltételezi a Felhasználó részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.


6. 2. Felelősség kizárása

Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A Felhasználót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Az oldalon feltüntetett leírások, feltűntetett tápérték adatok, egyéb adatok és képek csupán tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért, tévesen feltöltött adatokért, képekért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.


 

7. Szerzői jogok, jogviták, egyebek


7. 1. Szerzői jogok

A weboldalon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldalak / aloldalak tekintetében a weboldalon talátható grafikai és technikai szerkezet ilyen formán történő felhasználása, funkcióinak megvalósítási módja,  a jogtulajdonos Moneyservices Trading Kft. hozzájárulása nélkül szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A weboldal főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak adott elem / elemek (pl. kép, leírás, tápérték, egyéb adat) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a weboldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.


7. 2. Jogviták

Szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, Szerződő Felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.


7. 3. Egyebek

Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a valóságnak megfelelő képet, leírást, táprték és egyéb adatokat helyezzenek el az oldalon. Egyes receptek, alapanyagok, termékek esetében előfordulhat, hogy a képen látható, illetve a valós alapanyag, termék eltér egymástól, melyért felelősséget nem tudunk vállalni. Fentiekre tekintettel kérjük minden tisztelt Felhasználnkat, hogy szíveskedjenek kérdés  esetén felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal a kapcsolat@masteszta.com elérhetőségen.Proteinben gazdag receptek - mert a fehérjéd nemcsak a kulacsodban állja meg a helyét!
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk     Elfogadom